foredrag

Kristian Bech er tv-vært og forhenværende politiassistent men også foredragsholder. Han tilbyder sine tilhørere en helt unik mulighed for at komme bag om både politi- og tv-arbejde.

Mange kender formentlig Kristian Bech fra bl.a. TV2, hvor han har stået i spidsen for en lang række tv-programmer gennem tiden, bl.a. titler såsom Som sunket i jorden, Bech og de ekstreme aktivister, Da far forsvandt, Eftersøgt og Station 2. Man har tilmed kunnet opleve Kristian Bech på slap line i underholdningsprogrammet, Vild med dans.


Kristian Bech er tv-vært og forhenværende politiassistent men også foredragsholder. Og i rollen som foredragsholder tilbyder han sine tilhørere en helt unik mulighed for at komme bag om både politi- og tv-arbejde. Hvad enten der er tale om foredrag, som handler om tiden i politiet eller de mange programmer fra tv-skærmen, så er Kristian Bechs præsentationer altid kendetegnet ved at være underholdende, men samtidig også med plads til alvorlige sider, som f. eks. når ubehagelige emner berøres.


Det hele handler til syvende og sidst om at turde at være sig selv og at stå ved den man er; at gå og stile efter sine drømme, uanset hvilke opgaver man så måtte stå ansigt til ansigt med.

foredrag

Som sunket i jorden

  • Hvert år forsvinder hundredevis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?
  • Tv2 vært Kristian Bech står bag seersuccessen Som sunket i jorden, der har slået alle rekorder og er blandt de mest sete dokumentarprogrammer på tv2. Næsten en million seere fulgte med i stuerne, da Kristian Bech forsøgte at opspore Elisa, mor til Emilie, Mikkel og Maria, som fra den ene dag til den anden forlod børnene til fordel for en ny mand. Over to programmer jagtede Kristian Bech svar på mysteriet. 
  • I foredraget fortæller Kristian om tilblivelsen af Som sunket i jorden. Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture der kan være når begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv.
foredrag

Fra strømer til tv

  • Kristian fortæller om sin vej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til de mere skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian beretter via eksempler, hvordan livet som gadebetjent foregår, ligesom han kommer ind på arbejdet som observatør i en af politiets overvågningsenheder.
  • Kristian Bech fortæller, hvordan det gik op for ham, at den opgave der fyldte mest for ham i han år på patrulje, var den opgave de fleste betjente frygter allermest – underretninger om dødsfald. Hvordan føles det, når man som betjent tager den tunge gang hen mod en familie, der om lidt skal have at vide, at deres søn er død. Underretningerne tog hårdt på Kristian, der havde sin helt egen tilgang til det at underrette.
  • Endelig fortæller Kristian, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV 2’s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2.
  • Kristian Bechs foredrag er fyldt med humor, men også alvor når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Kristian Bech

book og kontakt kristian bech

Hvis du har spørgsmål til Kristian Bech eller ønsker at booke et af hans foredrag, så er du velkommen til at tage kontakt. Du får svar hurtigst muligt