om kristian bech

kristian bech

Mange kender måske Kristian Bech fra bl.a. TV2, hvor han har stået i spidsen for en lang række tv-programmer, bl.a. titler såsom Som sunket i jorden, Bech og de ekstreme aktivister, Da far forsvandt, Eftersøgt og Station 2. Man har også kunnet opleve Kristian Bech på slap line i Vild med dans.


Kristian Bech er Tv-vært og ydermere forhenværende politiassistent og i sine foredrag giver han tilhørerne en helt unik chance for at komme bag om både politi- og tv-arbejde. Han fortæller både åbent og ærligt om sin tid hos politiet, om såvel udfordringer som sammenhold, underretninger og tvivl - og altså med afsæt i både tiden hos politiet og oplevelserne fra tv-skærmen.


Uanset om der er tale om foredrag, der handler om tiden i politiet eller de mange tv-programmer, så er Kristian Bechs præsentationer kendetegnet ved at være underholdende, men samtidig også med alvorlige sider, som når ubehagelige emner berøres. Det handler til syvende og sidst om at turde at være sig selv og gå efter sine drømme, uanset hvilken opgave man så måtte stå over for.

Som sunket i jorden

Programmet om den forsvundne familiefar Rene Michael Bodilsen, blev med knap en million seere den mest sete dokumentar siden 2012. Den tilhørende artikel om programmet, blev ydermere den mest læste på tv2.dk nogensinde. Det fortæller lidt om omfanget af serien. Flere programmer er under produktion.

Igangværende - TV2

Da far forsvandt

Allerede før sin et års fødselsdag blev Alexander forladt af sin far. Idag er Alexander 24 år og spørgsmålene omkring faderens forsvinden hober sig op. Sammen drager Alexander og jeg på jagt efter svar. Kan forholdet til faderen genetableres...

Igangværende - TV2

© Foto: Henrik Ohsten/Tv2

Vild med dans

Min største frygt i livet har altid været at danse. Så da muligheden for at deltage i tv2s store underholdningsprogram, Vild med dans, bød sig, sagde jeg ja i håb om at komme mine indre dansedæmoner til livs. 

September-december 2020

om kristian bech

tv-vært, foredragsholdere og tidligere politiassistent

Tv-vært og tidligere politiassistent Kristian Bech giver i sine foredrag tilhørerne en helt unik mulighed for at komme bag om hans politi- og tv-arbejde. Kristian Bech fortæller åbent og ærligt om sin tid i politiet, om de mange udfordringer, om sammenhold, underretninger og tvivl, som både fulgte ham i politiet, men også på tv skærmen. Uanset om foredrag handler om tiden i politiet eller de mange tv-programmer, er et Kristian Bech foredrag underholdende, men også alvorligt, når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv og gå efter sine drømme, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Vi kender Kristian Bech fra bl.a. TV2, hvor han har stået i spidsen for en lang række tv-programmer, herunder Som sunket i jorden, Bech og de ekstreme aktivister, Da far forsvandt, Eftersøgt og Station 2. Senest kunne du endvidere opleve Kristian Bech på slap line som en af årets nydansere i Vild med dans.

Kristian Bech er udover rollen som tv-vært også tidligere politiassistent og var i sine mange år i politiet alt fra gadebetjent til efterforsker, samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder.

Kristian Bech

book og kontakt kristian bech

Hvis du har spørgsmål til Kristian Bech eller ønsker at booke et af hans foredrag, så er du velkommen til at tage kontakt. Du får svar hurtigst muligt